2020-03-12 06:56:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - A mai nap pénzügyi fellendülést jelenthet önnek

Napi horoszkóp március 12-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma a pénzügyi biztonság és a jó dolgok élvezete rendkívül fontos az ön számára, bár az egyszerű örömöket is értékeli. Ha saját vállalkozása van, akkor most remek üzletet köthet.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

 

A Vénusz az első sorsterületén halad át, emiatt nehezen tagadja meg magától a jó dolgokat. Szívesen megy vásárolni, előnyben részesíti a luxust, a kozmetikumokat, és az édességeknek sem tud ellenállni. Mivel nagyobb figyelmet fordít külsejére, ezt mások is észreveszik, és egy romantikus estével zárhatja a napot.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Bár ez egyébként nem jellemző önre, egy társas helyzetben úrrá lehet önön a szégyenlősség. Ha egyedülálló, most frusztrálhatja a magányossága. Legalább egy barátját hívja fel, ne búslakodjon!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Valószínűleg elmehet ma egy társaságba, vagy része lehet egy közösségnek, amire már régóta vágyott. Találkozhat valakivel, akivel nagyon hasonlóan gondolkodnak, így hosszan az éjszakába nyúlik a beszélgetés. A Vénusz a tizenegyedik sorsterületén új barátsággal ajándékozza meg.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Valószínűleg befolyásos személyekkel kell ma tárgyalnia, akikre barátságos magatartásával kedvező benyomást tehet. Jó hírneve, társadalmi elismertsége jó alapot nyújt az egy lépcsővel való feljebb jutáshoz.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A szokásos ügyek, a napi rutin ma nem tűnnek kielégítőnek, többre vágyik, unja a szokásos dolgokat. Élvezi viszont azokat a tevékenységeket, amik kiterjesztik látókörét, mind fizikai, mind szellemi értelemben. Az idegen emberek és helyszínek ma különösen izgathatják önt. Külföldiekkel szívesen köt barátságot.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A mai nap pénzügyi fellendülést jelenthet önnek, esetleg parterén keresztül. Ha most megismerkedik egy ellenkező neművel, az nagyon gyógyítólag hathat önre, szinte újjáélesztheti. A meglévő kapcsolatok intimitása is fokozódhat.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma különös figyelmet fordíthat partnerére, aki lehet, hogy kissé hízeleg is önnek, bókol és udvarol. Most könnyedén elsimíthatja a korábbi nézeteltéréseket. Ha független, akkor elkötelezheti magát valaki mellett, aki felnéz önre, nagyon jól passzolnak egymáshoz.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Boldog és harmonikus munkakörnyezetet teremt, és a munkatársakkal is baráti ma a kapcsolata. Egy kis lustaságot lehet, hogy megenged magának, de a jó csapatszellem miatt a kollégáknak is. A mai nap harmonikus együttműködésre alkalmas.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma kicsit játékosabbnak érzi magát önmagához képest, kifejezetten vonzza a kreativitás, a művészetek és az esztétika. Szívesen válogat a könyvespolcon, és a mozi vagy a színház is remek program lehet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Otthonában tesz-vesz, vagy éppen csinosítja azt egy új berendezési tárggyal. Ha esetleg békétlenség volt családi fronton, ma azt is elsimíthatja. A Vénusz negyedik életterületen való átvonulása nagyon megnyugtató lehet.


Halak: II. 19. - III. 20.

Alapvetően ma nagy társaságigénye van, többnyire vidám és barátságos a környezetével. Adódhat egy rövidebb utazás a testvéreivel, ami kellemes órákat nyújthat önnek.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: